Vårt Koncept

Fighters Bootcamp är ett nytt koncept som ligger inom svenskägda Fighters sfären. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm men footprints över hela världen. På udda platser i härliga miljöer skapar vi resultatinriktade, roliga och utmanande träningsupplevelser inom kampsport med spetskompetens och hög kunskapsnivå hos våra instruktörer och ledare. 

På många av våra camps har vi med oss en läkare och vi erbjuder alla våra deltagare att för en tilläggssumma göra en hälsoundersökning innan och efter samt få ett kost- och träningsprogram som följs upp inför, under och efter resan. Vi hjälper också till med vaccinationer och förberedelser. 

Till våra bootcamps tar du dig med egna medel. Vi har valt att göra så för att våra gäster ska kunna kombinera en bootcamp med en jobbresa, semester med familjen eller rent av utöka tiden före och/eller campen för lite extra träning eller vila.

För att underlätta har vi däremot ett samarbete med en resebyrå Hip Travel som hjälper våra resenärer med att boka sina transporter. De håller också koll på övriga resenärer och kan hjälpa till med gemensamma flyg och transfer samt avstickare och utflykter om man så önskar. 

Vi ordnar också skräddarsydda koncept för mindre och större grupper. Kontakta oss för offert och information om detta.