Våra Bootcamps

Våra bootcamps har olika inriktningar och vänder sig till olika målgrupper lite beroende på när, var och vilket innehåll de har.

Vi anordnar familjecamps i anslutning till skollov och ledigheter, lokala barncamps under sommarlov, weekendresor för att få en nytändning eller kickstart, längre resor för att boosta formen, eller fokusresor för att toppa form och trimma inför tävling. Vi har läger med fokus på olika discipliner inom kampsport kombinerat med kondition, styrka, balans, teknik och stretch. Vissa av våra bootcamps kombinerar träning i olika discipliner och är mer generella i sin karaktär. 

När som helst mellan våra arrangerade resor går det bra att kontakta oss för ett eget upplägg om du känner dig manad att åka iväg en period för egen tid och träning. Vi kan skräddarsy vistelser med egen personlig träning. Kontakta oss för info och upplägg!

Våra bootcamps riktar sig absolut inte bara till motionärer och familjer, utan vi arrangerar även camps för pro-fighters och elitsatsare inom andra idrotter. Med framgång har vi formtoppat fotbollsspelare, simmare, löpare, basketspelare