Kontakta Oss

Vilka är vi?

Fighters Bootcamp ingår i Fighters Group koncernen vars moderbolag heter F Global Group AB 556938-6635 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Vi ingår partnerskap med flera olika kampsportsklubbar och gym både inom Sverige och utanför landets gränser I Stockholm samarbetar vi bl.a med kampsortsklubbarna Stockholm Kickboxning och Slagskeppet.
I vår koncern ingår också vårt gym Fighters Gym Phuket, där alla våra Thailandsbaserade camps är förlagda. Gymmet ligger på Rawai Beach i Phuket med utsikt över havet och en bungalow camp innanför ring och gymyta. Självklart går det att träna på vårt gym i Thailand när som helst året om utan att delta i en av våra camps, men då är det ordinarie träningsschema som gäller samt dags/veckopriser på träning. Våra bungalows kan vara uppbokade för våra bootcamps men kontakta gärna gymmet direkt för frågor och bokningar.

Kontakta oss?

Har du frågor om våra bootcamps eller något annat på siten? Tveka inte att höra av dig!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Det går också bra att mejla direkt på info@fightersbootcamp.se alternativt skicka ett meddelande till oss via Facebook: @fightersbootcamp så svarar vi så fort vi kan,

Rom byggdes inte på en dag... Vi har hittills fokuserat på att sy ihop våra camps så våra sociala medier är under uppbyggnad och fylls successivt på med bilder och reflektioner från tidigare resor. Så gå gärna in och följ och gilla så missar ni inte spännande uppdateringar och erbjudanden.

Tagga: @fightersbootcamp

Välkomna!

Fält markerade med * är obligatoriska